El Tractat es representa a Xàtiva amb una gran entrada de públic

El passat dissabte 11 de febrer la representació de teatre històric que té lloc al Camp de Mirra cada 25 d’agost, el Tractat d’Almisrà, es va representar a la ciutat de Xàtiva, gràcies a la mediació del cronista oficial de la vila, Agustí Ventura, l’obra es va interpretar al Gran Teatre de Xàtiva amb una capacitat de 800 places i una gran entrada de públic que va voler conéixer de primera mà este important passatge de la nostra història.

LLegir més

[vídeo] Romà Francés: “Amb la casa-museu el Tractat té una presència permanent que no tenia”

Un any més, la localitat més menuda de la Vall recupera de la història la representació històrica del Tractat d’Almisrà. Ens acostem a través del president de l’Associació Cultural del Tractat d’Almisrà, Romà Francés i Berbegal, qui precisament enguany fa 40 anys representant la figura principal, la del rei en Jaume I. Si bé és cert que no és l’únic aniversari assenyalat, ja que el Tractat complirà 45 anys també.

LLegir més

Autor: José Miguel Francés Martínez

El Camp de Mirra recupera un any més la representació del Tractat d’Almisrà

Com cada dia 25 d’agost la localitat del Camp de Mirra recuperarà el proper dijous 25 d’agost la representació de l’històric tractat entre el rei Jaume I i l’infant Alfons de Castella. Serà a partir de les 21:30 h. a la plaça de l’Església. Cal recordar que a partir de les 20 h. els carrers de la localitat acolliran el pregó anunciador. I si parlem d’anunciar la representació no podem deixar de banda el seu cartell, obra enguany de José Miguel Francés Martínez.

LLegir més

pornobonjourxvedio.bizxhamaster.bizdesisexvideos.codesiporn.watchxvideo2.bizxsextube.coxsextube.co