El Camp de Mirra recupera la representació del Tractat d’Almisrà

Molts van ser els actes públics, representacions, festes i tradicions suspeses per la crisi sanitària originada per la pandèmia de la Covid 19. Tot i això, encara que les festes patronals dels nostres pobles continuen suspeses per la massificació de persones que acostumen a portar vinculada, altres actes amb un espai més acotat, com ara el Tractat d’Almisrà, enguany sí que serà possible portar-los avant.

Com cada dia 25 d’agost i després que l’any passat quedara suspés, enguany la localitat del Camp de Mirra recuperarà el proper dimecres 25 d’agost la representació de l’històric tractat entre el rei Jaume I i l’infant Alfons de Castella. Serà a partir de les 21:30 h. a la plaça de l’Església. Una representació que com altres anys compta amb la col·laboració de l’Ajuntament del Camp de Mirra, la Diputació d’Alacant, la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana i el Consell Valencià de Cultura (CVC).

Val a dir també que tot i que tampoc no es realitzarà l’acte de presentació del cartell anunciador del Tractat i del llibre de festes, per les restriccions sanitàries, el cartell és obra enguany de Isi Bustos Estellés, natural de Xàtiva.

Aforament limitat i mesures sanitàries

Com no pot ser d’altra forma, la representació s’haurà de realitzar amb totes les mesures vigents, cal recordar que l’aforament serà limitat i hi haurà distàncies de seguretat entre el públic assistent, així mateix caldrà portar la mascareta en tot moment. Per a poder assistir cal reservar al telèfon 96 582 02 57 o al 605 18 19 58.

Així mateix s’ha suprimit el pregó i el posterior homenatge al monument del Tractat en la plaça de Jaume I, a l’igual que les festes majors al poble, a excepció dels actes religiosos. Tot i això, la nota positiva és que des de l’Ajuntament s’ha recuperat l’edició del llibre de festes i també s’han programat alguns actes culturals coincidint amb els dies que tradicionalment se celebren les festes al poble, tot i que com és natural s’hauran d’adaptar a la normativa sanitària.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this:
pornobonjourxvedio.bizxhamaster.bizdesisexvideos.codesiporn.watchxvideo2.bizxsextube.coxsextube.co