El Camp de Mirra recupera un any més la representació del Tractat d’Almisrà

Com cada dia 25 d’agost la localitat del Camp de Mirra recuperarà el proper dijous 25 d’agost la representació de l’històric tractat entre el rei Jaume I i l’infant Alfons de Castella. Serà a partir de les 21:30 h. a la plaça de l’Església. Cal recordar que a partir de les 20 h. els carrers de la localitat acolliran el pregó anunciador. I si parlem d’anunciar la representació no podem deixar de banda el seu cartell, obra enguany de José Miguel Francés Martínez.

Una representació que com altres anys compta amb la col·laboració de l’Ajuntament del Camp de Mirra, la Diputació d’Alacant, la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana i el Consell Valencià de Cultura (CVC).

Tickets per a la representació

Enguany i al decaure fa mesos les mesures restrictives per combatre els efectes de la Covid 19, no serà obligatòria la mascareta per accedir a la plaça i veure la representació. Així mateix, els tickets per poder gaudir de l’obra es podran adquirir en la mateixa plaça col·laborant així amb l’Associació Cultural del Tractat d’Almisrà.

Com és habitual, una vegada finalitzada la representació el públic podrà dirigir-se en comitiva amb l’acompanyament musical per retre homenatge al monument erigit a Jaume I en la plaça de la localitat que porta el mateix nom.

Primera representació des de la inauguració de la Casa-Museu

El passat 26 de març, coincidint amb el 778 aniversari de la celebració de l’històric tractat, es va inaugurar la Casa-Museu i Centre d’Interpretació del Tractat d’Almisrà, situat al carrer del Raval, nº 11 del Camp de Mirra. Com a apunt, enguany serà el primer any que la localitat i els municipis de la Vall de Biar compten amb aquest centre, antiga casa de llaurança de finals del segle XVIII. Un museu històric i etnogràfic, on el o la visitant podrà documentar-se, no només, sobre esta important fita de la història del País Valencià, a més d’observar distintes col·leccions de materials etnogràfics de treballs i costums tradicionals.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this:
pornobonjourxvedio.bizxhamaster.bizdesisexvideos.codesiporn.watchxvideo2.bizxsextube.coxsextube.co