El proper 26 de març s’inaugura el Centre d’Interpretació del Tractat d’Almisrà

Dissabte 26 de març es compleix el 778 aniversari de la signatura del Tractat d’Almisrà, com és sabut el pacte pel qual es delimita la frontera meridional al sud del Xúquer entre els regnes de València i Castella.

És per això que aprofitant la coincidència que la data assenyalada és dissabte -a l’igual que la data històrica de l’any 1244-, es farà la inauguració i apertura del Centre d’Interpretació del Tractat d’Almisrà, un museu històric i etnogràfic, on el o la visitant podrà documentar-se, no només, sobre esta important fita de la història del País Valencià, a més d’observar distintes col·leccions de materials etnogràfics de treballs i costums tradicionals.

Val a dir que a partir de les 16:30 h. les persones assistents es podran concentrar davant l’Ajuntament del Camp de Mirra, per apropar-se fins al carrer Raval, nº 11, on està situat el Centre d’Interpretació del Tractat d’Almisrà amb l’acompanyament del grup de dolçainers “El Terròs”.

Des de l’Associació Cultural del Tractat d’Almisrà i especialment per part del seu president, Romà Francés i Berbegal, qui alhora representa el paper de Jaume I en la representació històrica, es convida i anima a veïns i veïnes, tant del Camp de Mirra com dels pobles veïns, així com a les persones interessades, a apropar-se i gaudir d’esta jornada memorable.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this:
pornobonjourxvedio.bizxhamaster.bizdesisexvideos.codesiporn.watchxvideo2.bizxsextube.coxsextube.co