Un any sense recreació del Tractat

Sembla estrany, però així és. Després de més de quaranta anys d’estar el Tractat puntual al conjunt dels actes de les Festes Majors, a les quals les ha donat una singularitat determinada, mira per on, s’ha presentat aquesta circumstància que mai haguérem pensat; que un microbi infecciós afectara tant a la nostra societat actual i condicioanara, general i extraordinàriament, la normalitat a la que ens havíem acostumat.

Parlant de l’impediment que tenim enguany, en ve a la memòria una altra circumstància, en aquest cas climatològica, que va fer perillar la recreació de l’any 2007, en la que es va presentar una llevantera plujosa des del mateix 21 d’agost i es va mantindré al llarg de tots els dies de les Festes, fenomen que ningú recordara hagúes succeït. A tal efecte, va deslluir els actes festius que a “tranques” es van poder fer, a excepció de les revetlles nocturnes. La recreació del Tractat es va traslladar a l’interior del temple parroquial i amb un muntatge restringit es realitzarà l’acte previst que veritablement va resultar considerablement positiu i d’aquesta manera cobríem l’expedient satisfactòriament.

Esperem que aquest nou impediment no es mantinga massa temps entre nosaltres i puguem realitzar com toca l’activitat anual de les Festes Majors.

Romà Francés Berbegal

President de l’Associació del Tractat d’Almisrà, Juliol 2020

Tret del llibret editat per la parròquia amb motiu de les Festes de 2020

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this:
pornobonjourxvedio.bizxhamaster.bizdesisexvideos.codesiporn.watchxvideo2.bizxsextube.coxsextube.co